Lukijat

torstai 17. joulukuuta 2009

Happy Brithday To Me!

17. päivä alkoi ihanissa merkeissä. Sain avata aikamoisen kasan paketteja. Tanjan paketista oli pussillinen kaikkea ihanaa (tästä saan vaikka mitä!) kakkuja, hauska pullo ja hajuvesiä.
Pirreltä tuli kukkiva kukka ruukussa, työkaluja, helmiä, mielettömän pieni mosaiikki pannun alusta, pöytäliina, kurkku ja tarroja vaikka tauluiksi. Ja ihan mini kylpy-ankka.
Sadulta tuli kankaita, pehmeät pyyhkeet, pesusieni, ämpäri, ääriviivatarroja ja koriste maalattu lautanen (päättyy keittiön seinälle ).
Virpin paketista paljastui aivan uskomattoman suloiset patalaput ja jouluinen kranssi.
Saanaalta nukkekoti Kettulasta taulut, kangasta ja jouluksi kanellilla ja sokerilla maustettua riisipuuroa nukkekodin lapsille (laitoin jo uuniin lämpenemään :)
Tiinalta upea kynttilänjalka (mul on siihen juuri sopivat ihan oikeat kynttilät), pienen pieni ovikoriste ja kakku, kaikki pakattu tähän punaiseen kankaseen.
Kirsiltä ,olkipukki, hattu ,lapio, kaulaliina, nauhoja ja nahkaa, herkkuja lautasella ja supersöpö poro.
Tiinalta vaikka mitä: astioita, nappeja, herkkuja lautasella kaunis paperi tähti ikkunaan (on jo paikalla) ja pienemmät tähdet vaikka kuusen koristeeksi (miten joku osaakin) ja...
...unelman ohut virkattu pitsiliina.
Tässä kohtaa lainatakseen ystävääni: voi elämän kevät!!! Maaritilta upea alusasusetti, kattokruunu (pienen prinsessan huoneeseen juuri sopiva), hajuvesipulloja tarjottimella, aivan mahtavat kynttilänjalat ja lankaa.
Susannalta niin täydellinen kukka ruukussa ja Saaralta käsin maalattu taulu. You two have magic hands, everything you touch turns beautiful!
Katjalta pehmeä matto, kangasta, ruutunauhaa ja suloinen virkattu liina.
Sinikan paketista posliiniset astiat ja...
..lisäksi vielä nämä.

KYLLÄ VANHENEMINEN ON KIVA!

Iso KIITOS kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti