Lukijat

sunnuntai 8. maaliskuuta 2020

Miniaturitalia 2020


Aina välillä matkakärpänen puree ja sitten on pakko päästää maailmalle tutkimaan uusia paikkoja. Lomamatkaan voi aina yhdistää juuri sopivasti nukkistelua ja mineilyä. Tänä vuonna otin suunnaksi Milanon Miniaturitalia-minimessut.


Järjestelyt toimivat aivan loistavasti, messupaikalle saapuessa pöydälläni odottivat seuraavat herkut:  vettä ja keksiä, kauppakassi, reppu ja painetut esiteet.


Messujen ja myyjäisten parasta antia ovat tietysti muut harrastajat ja uudet kokemukset. Kuvassa uusia italialaisia ystäviä. Voi olla, että tapaatte heidät tänä vuonna vielä Suomessa ;)
Kiva saada palautetta myös suoraan ostajilta!


En kerennyt paljon itse paljon kiertelemään, mutta tässä muutamia kuvia kilpailuista. Kilpailuja oli jopa kolmessa kategoriassa, yksi pienoishuone puolella, toinen  kilpailu kulki nimellä "kuuluisa henkilö" ja kolmas taisi olla muovailun puolella. Lisää kuvia löytyy Miniaturitalian Facebook-sivulita


Ihan muutama kuva läheisyydessä olevista pöydista. Antonella Nardi Miniatures.


Valikoima messuilla oli todella runsasta ja mukana kannattaa olla paksu lompakko, italialasiet todella arvostavat käsityötä.


Mi mundo en rosa Espanjasta.


Ja näitä kuvia löytyy tosiaan lisää tapahtuman Facebook-sivuilla.


Alemikimikri  ja Mic´OwlsTässä vielä minun tuliaiset :) Eihän Italiasta voi lähteä ilman kenkiä. Kengät Patrizia Santin käsialaa


Lisäksi tarttui mukaan materiaaleja, niistä sitten lisää myöhemmin.


Tarkempia kuvia ostoksistani Minimami Facebook sivulta. Tutti ja pieni suloinen nalle LugArt Petit, punottu kesäinen kori Ludmilla Dlugowolska, henkarit Susanna Alberti, modernit hyllyt italialaista designia - Mini modern style.

Nyt täytyy vähän hengittää...ja sitten taas neulomaan pieniä neuleita. Seuraavat myyjäiset kesällä Forssassa, nähdään Wanhanajan lelumarkkinoilla!

3 kommenttia:

 1. ¡Una feria es uno de los mejores momentos de las personas a las que nos gustan la miniaturas!

  VastaaPoista
 2. Gracias por las fotos,veo que realmente disfrutaste,me alegro mucho! Buenas compras.
  Besos.

  VastaaPoista
 3. Such TREASURES for you to come home with and what Fun for you to have attended!!!

  VastaaPoista